Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Word je eigen held met Legends Greenscreen

foyeractiviteit Legends

Jij bepaalt wie je wilt zijn en LEGENDS helpt je daarbij: Na afloop van de voorstelling kun je in de foyer van de theaters jezelf omtoveren tot een van de LARP-ers uit de voorstelling of tot een eigen mix van je favoriete karakters. Ga voor het greenscreen staan, pak er een bijl, cape, kroon of zwaard bij en bekijk het resultaat in het fotoalbum!

De tournee van Legends voerde al langs vele theaters en het publiek smult van de bijpassende foyer activiteit. Kinderen (maar ook zeker ouders) kunnen op de foto als een van hun helden uit de voorstelling. De opties zijn eindeloos. Gaan ze als King Sashie verkleed? Maken ze een mix van verschillende spelers of kiezen ze totaal iets anders? Het mag allemaal. Van een griezelig monster met een gigantische hamer tot een lieve elf, de kinderen willen het liefst met alle attributen en verkleedstukken op de foto. Bevinden ze zich op een verlaten landweg? In een bos? Of toch voor een trekmuur om een lekkere snack te bemachtigen?

Op onze Facebook-pagina zijn alle legendarische verkleedpartijen te bewonderen. Bekijk het album!


LEGENDS is een coproductie met Beumer & Drost en speelt tot en met 27 januari 2019 in de theaters.  Deze week speelt LEGENDS een reeks schoolvoorstellingen in Almere voor onze leerlijn Kunst is Dichterbij dan je Denkt (KIDD) en Collage Almere, daarna tourt Legends nog t/m 27 januari 2019 verder langs theaters.


Wacht niet te lang met kaarten reserveren want LEGENDS is in 2018 nog maar een paar keer te zien in het theater:

24/11 Maaspodium Rotterdam

30/11 Deventer Schouwburg

13 nov 2018
Laden