Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Jeugdgezelschappen winnen Centercom Subsidiefonds

Live is leuker

23 Nederlandse jeugdgezelschappen hebben gezamenlijk het Centercom Subsidiefonds gewonnen. Op Prinsjesdag, dinsdag 18 september 2018, werd het ‘gouden koffertje’ uitgereikt aan de marketeers van de jeugdgezelschappen in Theater De Krakeling in Amsterdam. 23 Jeugdgezelschappen, waaronder Maas theater en dans, bundelden gezamenlijk de krachten, creëerden een creatieve marketingcampagne en dienden dit in bij Centercom. Het plan van de gezelschappen is gekozen uit veertig inzendingen.

De prijs is een landelijke buitenreclamecampagne ter waarde van € 50.000,- De campagne start vanaf november 2018, duurt een jaar en is in ongeveer 70 steden te zien. Het doel van de campagne is gezinnen te stimuleren naar het theater te gaan.


Junin Boerma, directeur van Centercom, zei het volgende: “Het door dit collectief aan samenwerkende partijen, wat op zich al bijzonder te noemen is, ingeleverde plan voldeed aan alle eisen op een glansrijke manier. Maar niet alleen technisch of formeel. De maatschappelijke relevantie van de boodschap die cultuur koppelt aan hedendaagse uitdagingen van digitaliseren en maatschappelijk moraal, de fantastische vormgeving (niet alleen per losse uiting maar vooral ook in serie!) en de brede, tijdloze, inzetbaarheid door het hele land maakt dat wij als Centercom heel erg blij en trots zijn met deze samenwerking!”


11 okt 2018
Laden