Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

COLLEGA GEZOCHT

Productiemedewerker

3 tot 5dagen per week /0,6-1,0 fte 

Periode: september tot december 

€2.432 - € 3.610 afhankelijk van leeftijd en ervaring 

Schaal V van CAO Toneel en Dans 


BonteHond is per direct op zoek naar een productiemedewerker om onze voorstellingen en overige projecten te organiseren. Iemand die houdt van aanpakken achter de schermen, assertief en geordend is. Voor ons is het belangrijker dat je enthousiast raakt van deze rol, van wat wij doen en waar wij voor staan, dan dat je aan alle onderstaande punten voldoet.  

 Jij: - Bent gek op kunst en cultuur en in het specifiek theater - Vind het leuk zelfstandig allerlei verschillende taken uit te voeren: van het zoeken van het juiste vliegticket, dat ene perfecte attribuut voor in een voorstelling, tot de boodschappen doen voor de lunch. - Haalt energie uit het zorgen voor mensen en spullen. 


Over ons:

BonteHond is één van de grootste jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Vanuit ons kleurrijke kantoor in het centrum van het jonge Almere maken we met professionele makers zoals acteurs, regisseurs, technici en muzikanten theatervoorstellingen voor kinderen.  

We gaan langs theaters en scholen, maar spelen ook bij voetbalclubs en op festivals. En we doen nog veel meer! Zo ontwikkelen we kunstlessen voor Almeerse basisscholen, maken we YouTube series, ontwikkelen we podcasts voor en door kinderen en schrijven we zo nu en dan een kinderboek. We laten ons niet graag in een hokje plaatsen en vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen. 


Kerntaken: 

- Je ondersteunt de productieleiders met vooral praktische werkzaamheden  

- Je helpt bij het gezellig en georganiseerd houden van het kantoor 

De voorkeur voor deze functie is om deze als dienstverband in te richten. De mogelijkheid is er deze als ZZP’er te vervullen.  


Wij: 

- Zijn een dynamische en informele culturele organisatie, die open staat voor nieuwe ideeën en frisse input. 

- Zijn open en transparant, zonder strakke hiërarchie en onnodige regels.   

- Hebben een kleurrijk kantoor in hartje Almere, op loopafstand van station Almere Centrum en het winkelgebied. 

- Vinden het belangrijk dat iedereen in onze organisatie wordt gewaardeerd en gehoord. 

 

Wij bieden: 

- Een aanstelling van 0,6 tot 1,0 fte (38 uur) voor 4 maanden met intentie op verlenging. 

- Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring, conform CAO Toneel en Dans 2023 (Schaal V €2.432 - €3.610). 

- Reiskostenvergoeding en een jaarlijks budget voor kunst- en cultuurbezoek. 

- Een afwisselende baan in een creatief en productief team, waarin je betrokken bent bij alle activiteiten van BonteHond. 

- De mogelijkheid om je te ontwikkelen, ook buiten je kerntaken om. 


Iedereen is welkom om te solliciteren. Waar je vandaan komt, welke diploma's je hebt of van wie je houdt: het maakt ons niet uit! We zijn op zoek naar nieuwe, verfrissende ideeën. Als je alsnog twijfelt of je voldoet, maar wel enthousiast bent over BonteHond, neem dan vooral contact met ons op!  


Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Daan de Lau via ons kantoornummer 036-5336311. Ben jij al enthousiast dan mag je sollicitatie voorzien van (korte) motivatie en CVgemaild worden naar info@bontehond.net. Wees welkom om je CV zonder foto & achternaam te sturen!  

29 aug 2023
Laden