Welkom bij BonteHond. Wij maken het minst volwassen jeugdtheater van Nederland.
(Of juist het meest?)

Theaterworkshop­tent op de UitMarkt

25 + 26 augustus Amsterdam

Aan het eind van de zomer is het weer tijd voor de Uitmarkt: hét startsein van het Nederlandse culturele seizoen. Natuurlijk is BonteHond weer van de partij, en samen met acht andere jeugdtheatergezelschappen in Nederland presenteren we voor het eerst een heuse theaterworkshoptent “KIDS@WORK Theater en dans”. Hier kunnen kinderen het hele weekend korte workshops volgen, gegeven door een theaterdocent.


Kom genieten van gratis activiteiten voor jong & oud, en kennismaken met wat het nieuwe seizoen voor je in petto heeft. Vergeet vooral niet om zaterdagmiddag onze preview op het Krakelingpodium te bezoeken: we laten speciaal voor de Uitmarkt een scene zien van de 8+ voorstelling LEGENDS. Op zondag doe je gratis mee met onze workshop Spoedcursus LARPEN* om 14:00 of 16:15 uur in de theaterworkshoptent KIDS@WORK theater en dans.


*L.A.R.P.- live action role playing


Spoedcursus Larpen

Maak van jezelf een LEGEND! In deze fantasierijke workshop neemt de theaterdocent je mee in de wereld van het LARPEN (Live Action Role Playing), een spel waarbij je iedereen kan zijn wie je wil zijn. Bij LARPEN is er altijd een basisverhaal. Jij mag dit verhaal zelf afmaken en er aan toevoegen wat je wilt. Ook kies je bepaalde skills, zoals anderen onzichtbaar maken, met dieren praten of andere magische krachten.

 

Uitmarkt Amsterdam

Waar -> rond het Oosterdok en op het Marineterrein Amsterdam op de Uitmarkt Junior

Wanneer -> Zaterdag 25 en zondag 26 augustus

BonteHond activiteiten: Zat. 25 aug. preview LEGENDS (8+) op het Krakelingpodium

Zo 26 aug. om 14:00 en 15:30 uur Spoedcursus LARPEN in KIDS@WORK theaterworkshoptent


19 juli 2018
Laden